Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Petrus Planciusstraat in Haarlem

  • 115 m2
  • 4 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Haarlem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Deze moderne eengezinswoning met 3 slaapkamers, tuin en parkeerplaats kijkt uit over de rivier het Spaarne en de Bavokerk in het centrum van Haarlem en is toch gelegen in een rustige wijk. De woning biedt een terrasvormige tuin en toegang tot het gemeenschappelijke terrein, ideaal voor kinderen om te spelen. De parkeerplaats in de ondergrondse garage biedt de mogelijkheid om een elektrisch laadstation te plaatsen en naast de goede isolatie van het pand heeft het ook een aantal zonnepanelen. De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (gordijnen en verlichting) evenals de volledige keuken en badkamer. Sommige meubels kunnen in de woning blijven staan als dit de wens is van de nieuwe huurder.

Indeling:
Via de trap of de oprit naar de galerij en voordeur met bergkast. Entree, hal, toilet en toegang tot de woonkamer en open keuken. Vanuit het keukenraam (evenals het kantoor op de eerste verdieping) heb je uitzicht over de straten langs het Spaarne en naar de kerk op de achtergrond. De woonkamer geeft toegang tot de privé terrastuin met ruime schuur en heeft een trap naar de gemeenschappelijke tuinen en de garage.

1e verdieping: overloop, grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning met uitzicht op de tuinen. Tweede slaapkamer, momenteel in gebruik als kantoor, aan de voorzijde met uitzicht richting het stadscentrum. Moderne badkamer met douche, wastafel en toilet.

2e verdieping: overloop met aansluitingen voor de wasmachine en droger, grote slaapkamer met ingebouwde kasten, 2e badkamer met douche, wastafel en toilet.

Diversen:
Woonoppervlakte ca. 115 m2;
Gezinswoning in het centrum, vlakbij alle voorzieningen;
3 slaapkamers en 2 badkamers;
Privé tuin en grote gemeenschappelijke tuin achter de woning;
Eigen parkeerplek in parkeerkelder onder het gebouw (oplaadpunt elektrische auto mogelijk);
Zonnepanelen (dus lage energierekening);
De woning wordt gestoffeerd aangeboden;
Huurprijs is exclusief g/w/e/tv/internet en gebruikerslasten;
Verhuurder heeft het recht van gunning.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Tussenwoning
Stad Haarlem
Wijk/buurt: Rozenprieel-noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart