Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Verspronckweg in Haarlem

  • 217 m2
  • 6 kamers
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Haarlem. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Let op: de foto's zijn artist impressions: deze woning wordt geleverd zonder vloer, gordijnen of lampen.

Dit indrukwekkende schoolgebouw uit de jaren 20, gelegen in de gewilde wijk Kleverpark, wordt getransformeerd tot 178 luxe, gerenoveerde en nieuw gebouwde appartementen.

Dit bijzondere appartement Verspronckweg 150 C25 is nu opgeleverd en per direct beschikbaar. Het appartement beschikt over 5 slaapkamers, een zeer grote open woonkamer, eetkamer, keuken en een fantastisch dakterras met uitzicht over Haarlem. Dit appartement wordt aangeboden inclusief TWEE parkeerplaatsen in de ondergelegen garage en er zijn twee gemeenschappelijke tuinen.

Alle appartementen worden opgeleverd met complete keuken (met vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriesvak en afzuigkap) en badkamer. Het vloerverwarming/koelsysteem is gecombineerd met een waterpomp (geen gas in het gebouw). De woning wordt NIET opgeleverd met vloerbedekking, gordijnen of lampen – de huurder dient dit zelf te regelen. Aan het einde van de huurperiode dient de woning in dezelfde staat te worden opgeleverd, tenzij de volgende huurder bereid is deze zaken over te nemen.

Waarborgsom is afhankelijk van de persoonlijke situatie van de huurder (als u bijvoorbeeld de afgelopen 6 maanden niet in Nederland heeft gewoond is de borg 3 maanden) maar mocht u in loondienst zijn en in een woning hier in Nederland hebben gewoond en don' Heb je geen leningen etc. dan is een aanbetaling misschien helemaal niet nodig.

Indien u interesse heeft in deze woning kunt u via de huurcalculator (huurcalculator) op de website hurenindemeester zien welke woning u in dit project kunt huren op basis van uw inkomen/vermogen (inclusief vakantiegeld/spaargeld). Nadat u het budget heeft vastgesteld en u wilt in aanmerking komen voor een woning, dan dient u zich in te schrijven op dezelfde website en de gevraagde documenten te uploaden. U kunt ons altijd bellen als het niet duidelijk is.
Wij kunnen u de woning pas laten zien als er een profiel is aangemaakt en de gevraagde documenten compleet zijn.

Aarzel niet om te bellen als u nog vragen heeft.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Soort: Maisonnette woning
Stad Haarlem
Wijk/buurt: Kleverpark-noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart