Rental Property for rent: no longer available Petrus Planciusstraat in Haarlem

  • 115 m2
  • 4 rooms
  • 02 Immediately
  • 30 Certain period
On this page you will find all information of this Rental Property in Haarlem. You can contact the advertiser if you have any questions.

Deze moderne eengezinswoning met 3 slaapkamers, tuin en parkeerplaats kijkt uit over de rivier het Spaarne en de Bavokerk in het centrum van Haarlem en is toch gelegen in een rustige, bijna buitenwijk. De woning biedt een terrasvormige tuin en toegang tot het gemeenschappelijke terrein, ideaal voor kinderen om te spelen. De parkeerplaats in de ondergrondse garage biedt de mogelijkheid om een elektrisch laadstation te plaatsen en naast de goede isolatie van het pand heeft het ook een aantal zonnepanelen. De woning wordt gestoffeerd opgeleverd (gordijnen en verlichting) evenals de volledige keuken en badkamer. Sommige meubels kunnen in de woning blijven staan als dit de wens is van de nieuwe huurder.

Indeling:
Via de trap of de oprit naar de galerij en voordeur met bergkast. Entree, hal, toilet en toegang tot de woonkamer en open keuken. Vanuit het keukenraam (evenals het kantoor op de eerste verdieping) heb je uitzicht over de straten langs het Spaarne en naar de kerk op de achtergrond. De woonkamer geeft toegang tot de privé terrastuin met ruime schuur en heeft een trap naar de gemeenschappelijke tuinen en de garage.
1e verdieping: Grote slaapkamer aan de achterzijde van het pand met uitzicht op de tuinen en tweede slaapkamer, momenteel in gebruik als kantoor aan de voorzijde, met uitzicht richting het stadscentrum. Moderne badkamer met douche, wastafel en toilet.
2e verdieping: overloop met aansluitingen voor de wasmachine en droger, grote slaapkamer met ingebouwde kasten, 2e badkamer met douche, wastafel en toilet.

Diversen:
Woonoppervlakte ca. 115 m2;
Gezinswoning in het centrum, vlakbij alle voorzieningen;
3 slaapkamers en 2 badkamers;
Prive tuin en grote gemeenschappelijke tuin achter de woning;
Eigen parkeerplek in parkeerkelder onder het gebouw (oplaadpunt elektrische auto mogelijk);
Zonnepanelen (dus lage energierekening);
De woning wordt gestoffeerd aangeboden (gedeeltelijk gemeubileerd huren is ook mogelijk);
Huurprijs is exclusief g/w/e/tv/internet en gebruikerslasten;
Verhuurder heeft het recht van gunning.

Read more with an subscription!

General information

Type: Intermediate House
City Haarlem
District/Neighbourhood: Rozenprieel-noord
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map