Rental Property for rent: no longer available Nassaustraat in Haarlem

  • 150 m2
  • 4 rooms
  • 18 Immediately
  • 29 Certain period
On this page you will find all information of this Rental Property in Haarlem. You can contact the advertiser if you have any questions.

Deze prachtige bovenwoning, gestoffeerd opgeleverd met 3 slaapkamers, is gelegen in het bruisende centrum van Haarlem. De woning is in 1892 gebouwd. Het huis heeft een oude karakteristieke sfeer: grote ramen, hoge plafonds en oude elementen, maar het is wel volledig aangepast aan de wensen van deze tijd.

Indeling; entree begane grond, vaste trap naar 1e etage. Alle muren zijn op de 1e etage weggehaald, waardoor er een zeer ruime woonkamer is ontstaan. De woonkamer geeft mogelijkheid om een zithoek, eethoek en evt. een tweede zithoek te creëren voor de open haard. De haard is aan drie kanten open, waardoor je optimaal van het mooie vuur kunt genieten. De keuken is apart en voorzien van alle gemakken. Separaat toilet.
Via open trap in de woonkamer is er toegang tot de 2e etage met twee ruime slaapkamers en een kleinere slaapkamer. De master slaapkamer is voorzien van een grote inloopkast en een balkon. Ook geeft deze kamer toegang tot de badkamer die tevens te bereiken is vanuit de hal. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, bad en wastafel. De muur en vloer zijn van teakhout en volledig waterbestendig.

De woning is gelegen op een zeer gunstige locatie. Centraal station is op 5 minuten loop afstand, een supermarkt om de hoek en alle uitgaansgelegenheden en winkels op steenworp afstand.

Diversen:
- Woonoppervlakte ca. 150 m2;
- 3 slaapkamers;
- De woning wordt gestoffeerd, ongemeubileerd opgeleverd;
- Beschikbaar per 1 december 2021;
- Huurprijs is excl. G/W/E en gebruikerslasten;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Lange huurperiode mogelijk.
- Verhuurder heeft het recht van gunning.

Read more with an subscription!

General information

Type: Double Penthouse
City Haarlem
District/Neighbourhood: Binnenstad
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map